Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer faziletli birinci sınıf yangın kapılarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, kızgın âlem koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseriya maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden zemin seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir vaziyet anında insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya çın açılmaktadır.

Bu tür yangın merdiveninin ana özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven iyi bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya estetik efkârların bir faktör evetğu binalar ciğerin oranlı hale getirir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu hava muayene edilmelidir. 

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri alelumum yangına, korozyona ve ortam koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum kabil dek malzemelerden mimarilır.

Özellikle santimantal ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı Yangın Kapısı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Huzurıcı malzeme sineermeyen ve huzurıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Report this wiki page